Контактирајте не

Испратете порака

Почитувани посетители, Ви благодариме што не посетивте за сите дополнителни информации и прашања слободно контактирајте не на некој од наведените телефонски броеви или испратете е-маил порака.

Контакт информации

Елисие Поповски - Марко бр. 31 Скопје, Македонија
info@kineticus.com.mk
+389 2 3101 201
+389 72 236 661

Got Questions?

We are here to help you!