Kineticus

Дијагностика на стапала за изработка на индивидални ортопедски влошки

 

- најсовремена дијагностика на стапало со изработка на индивидуални ортопедски влошки во соработка со специјализираната продавница за ортопедски влошки "Kineticfeet", а според најсовремената "Amfit" технологија во светот
- корекција на равни стапала (pedes plani), pes cavus, прекумерна пронација и супинација на стапалото, hallux valgus, genu varum, genu valgum
- ортопедски влошки за подобрување на статиката при проблеми во рбетот
- посебна програма за ортопедски влошки за дијабетичари за превенција од дијабетично стапало и за оние со веќе отстранети делови од стапалото

stopala1stopala2stopala3stopala4